+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Агата

Product Description

Потрошувачка на компир.
Кратка долгнавеста форма, жолта кожа, бледо жолто месо.

Можност за перење :

измиен, неизмиен

Калибар :
+40мм, 25-30мм, 25-35мм, 25-40мм

Пакување :
голема торба
Кутија 12,5 кг, 10 кг
Пакување 2,5 кг, 1 кг
Нето 5 кг, 10 кг, 15 кг, 20 кг, 25 кг
Масовно

Кулинарен аспект :

Добро се држи кога се готви, Категорија: АБ, Не потемнува по готвењето, Боја на пржење: прилично темна

Вкусен аспект :
Идеален за печење, пареа и во салати

has been added to the cart. View Cart