+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

DEMEX, присутен во повеќе од 50 земји

Нашата компанија е специјализирана за пакување и маркетинг на свеж зеленчук и компири. Нашата стока е спакувана според потребите на нашите клиенти. DEMEX продава повеќе од 120.000 тони производи годишно. Извезуваме широк спектар на зеленчук и компири во над 50 земји.

Нашите истакнати производи

Компир од Франција

Зеленчук од Франција

Овошје од Франција

Нашите вредности

Почитувани клиенти, добавувачи, партнери, пријатели,
Тимски дух / Борбеност / Упорност / Техничност / Иновативност / Know-how / Фер игра / Доверба
се клучот за овој успех. DEMEX отсекогаш ги сметал овие елементи неопходни и ќе продолжи да ја заснова својата политика на овие вредности.
C. DESMETTRE

Овие вредности се успех и гордост на DEMEX од неговото создавање пред 25 години.

Француски производ

Демекс продава француски компири, овошје и зеленчук кои се одгледуваат во соработка со фармерите во нашите региони. Нашите производни области во Норд-Па де Кале и Бретања ви гарантираат свеж зеленчук „Произведено во Франција“.

Реактивност

Нашиот повеќејазичен тим е посветен да одговори на вашите барања и да ги обезбеди најдобрите услуги за да обезбеди најдобра можна комерцијална трансакција.

Направено по мерка

Благодарение на нашите партнерства со земјоделците и пакувачите, можен е секаков вид нарачка. Ново пакување? Специфичност на производот? Можеме да најдеме решение за секој пазар.

Нашиот повеќејазичен тим ви стои на располагање да одговори на вашите барања.

Tous droits réservés © DEMEX
has been added to the cart. View Cart