+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Chérie (Душо)

Product Description

Компир со цврсто месо. Издолжена издолжена форма, црвена кожа, бледо жолто месо.

Можност за перење :
измиен, неизмиен

Калибар :
35/55, Бебе 28/35

Пакување :
голема торба
Кутија 12,5 кг, 10 кг
Пакување 1 кг, 2,5 кг
Нето 5 кг, 10 кг, 15 кг, 20 кг, 25 кг
Вербаг 1кг, 2,5кг
Масовно

Кулинарен аспект :
Многу добра отпорност на готвење
Категорија: АБ
Малку потемнува по готвењето
Боја за пржење: средна

Вкусен аспект :
Идеален на пареа, салата, соте и пржени

has been added to the cart. View Cart