+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Шарлот

Product Description

Компир со цврсто месо. Издолжена, правилна форма, жолта кожа, жолто месо.

Можност за перење :
35/55, Бебе 28/35

Калибар :
40/75

Пакување :
голема торба
Кутија 12,5 кг, 10 кг
Пакување 1 кг, 2,5 кг
Нето 5 кг, 10 кг, 15 кг, 20 кг, 25 кг
Вербаг 1кг, 2,5кг
Масовно

Кулинарен аспект :
Многу добра отпорност на готвење
Не потемнува по готвењето
Категорија за готвење: А
Боја за пржење: прилично лесна

Вкусен аспект :
Идеален во салати, парен, пржен или облечен на нива.
Многу вкусен, овој компир има многу изразен вкус.

has been added to the cart. View Cart