+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Моцарт

Product Description

Потрошувачка на компир. Краток и многу правилен долгнавест облик, црвена кожа, жолто месо.

Можност за перење :
измиен, неизмиен

Калибар :
40/75

Пакување :
голема торба
Кутија 12,5 кг, 10 кг
Пакување 1 кг, 2,5 кг
Нето 5 кг, 10 кг, 15 кг, 20 кг, 25 кг
Масовно

Кулинарен аспект :
Добра отпорност на готвење
Не потемнува по готвењето
Категорија за готвење: АБ
Боја за пржење: златна

Вкусен аспект :
Идеален за готвење на пареа, во салати, пире од компири, во рерна и пржени

has been added to the cart. View Cart