+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Целер

Category:

Product Description

Потекло :
Франција, Hauts de France

Калибар :
Дијаметар 8/10 cm

Пакување :

Кулинарен аспект :
Целерот е богат со витамини, хранливи материи и елементи во трагови.

Вкусен аспект :
Целерот излупете го, се јаде исто сиров како и варен.
Ставете го во шпорет под притисок 7 до 8 минути или во врела вода 5 минути за да се бланши.

has been added to the cart. View Cart