+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

јаболко

Category:

Product Description

Потекло :
Франција
Можни се неколку варијанти

Кулинарен аспект :
Јаболкото, кое се јаде сирово, во компот, во колачи или во салата е погодно за сите вкусови.

Вкусен аспект :
Многу нискокалорично бидејќи е многу богато со вода, јаболкото содржи витамин Ц, Б, калиум и бакар. Нејзината кожа има антиоксидантна моќ.

has been added to the cart. View Cart