+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

цезарот

Categories:,

Product Description

Приготвен компир со нежно месо. Овална форма, жолта кожа, бледо жолто месо.

Можност за перење :
измиен, неизмиен

Калибар :
40/75

Пакување :
голема торба
Кутија 12,5 кг/10 кг
Дпакување 2,5 кг
Нето 5 кг, 10 кг, 15 кг, 20 кг, 25 кг
Масовно

Вкусен аспект :
Идеално пире и пржено

has been added to the cart. View Cart