+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Репка

Category:

Product Description

Потекло :
Франција, Hauts de France

Можност за перење :
Измијте

Калибар:
40/60 мм
60/80 мм
80 mm /+

Пакување :
5/10/15/20 kg нето
Пакување од 5/10/12 кг
голема торба

has been added to the cart. View Cart