+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Морков од Тилкес

Category:

Product Description

Потекло :
Франција, Бретања

Можност за перење :
неизмиени

Пакување :
Послужавник од 1 кг
Дрвена гајба 5, 12, 14 кг

Кулинарен аспект :
Богата со бета-каротин, порција од 100 грама покрива 200% од нашите дневни потреби. Тоа е сојузник на благосостојбата и за децата и за возрасните.

Вкусен аспект :
Морков со карактеристичен изразен вкус на морков, големо срце и сладок вкус. Идеално задушено.

has been added to the cart. View Cart