+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Марабел

Categories:,

Product Description

Потрошувачка на компир. Овална форма, многу правилна, жолта кожа, жолто месо.

Можност за перење :
измиен, неизмиен

Калибар :
40/75

Пакување :
голема торба
Кутија 12,5 кг, 10 кг
Дпакување 2,5 кг
Нето 5 кг, 10 кг, 15 кг, 20 кг, 25 кг
Масовно

Кулинарен аспект :
Прилично добра отпорност на готвење
Категорија Б
Не потемнува по готвењето
Боја за пржење: светла

Вкусен аспект :
Идеален за каша и рерна

has been added to the cart. View Cart