+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Маниту

Product Description

Компир со цврсто месо. Правилен долгнавест облик, розево црвена кожа, жолто месо.

Можност за перење :
измиен, неизмиен

Кулинарен аспект :
Добра отпорност на готвење
Категорија: АБ
Не потемнува по готвењето
Боја за пржење: златна

Вкусен аспект :
Идеален за пире од компири и супи

has been added to the cart. View Cart