+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

зелено глуварче

Category:

Product Description

Потекло :
Франција

Кулинарен аспект :
Листот и цветот на зеленото глуварче може да се јадат во салати или како прилог. Можете да направите и вкусни џемови

Вкусен аспект :
Благодарение на неговите диуретични доблести од неговите лисја и неговите горчливи корени, зеленото глуварче ги подобрува функциите на црниот дроб и жолчниот меур.

has been added to the cart. View Cart