+33 3.20.19.72.72 demex@demex.com

Бинтје

Categories:,

Product Description

Потрошувачка на компир. Правилен долгнавест облик, бледо жолто месо во брашно.

Можност за перење :
Неизмиени

Калибар :
40/75

Пакување :
голема торба
Дпакување 2,5 кг
Нето 5 кг, 10 кг, 15 кг, 20 кг, 25 кг
Масовно

Кулинарен аспект :
Употреба: Идеален за помфрит, чипс, каша и рерна
Прилично добра отпорност на готвење
Категорија за готвење: п.н.е
Не потемнува по готвењето
Боја за пржење: светла

has been added to the cart. View Cart